Maatwerk
Fotografie is maatwerk. Fotograferen voor een bedrijf is iets anders dan een familieportret. Er is geen eenduidige prijs aan te geven voor alle verschillende mogelijkheden binnen het vakgebied.

Ik volg in mijn tarief de richtlijnen van professionele fotografen. De opdrachten worden uitgevoerd volgens de algemene voorwaarden van de Fotografen Federatie (zie voorwaarden).

Tarief portretfotografie, bedrijfsfotografie, redactioneel
Fotoshoot en (na)bewerking €  85,- per uur*, of een overeengekomen vaste prijs per opdracht. Reiskosten € 0,25 ct/km. Iedere opdracht is uniek, dus vraag vooral naar een offerte op maat. Ik geef graag korting voor vaste klanten en op grootschalige projecten.
*Exclusief 21% BTW en reiskosten, indien de opdracht langer is dan 4 uur wordt geen reistijd berekend.

Tarief familieportret, glamourportret of baby/kinderportret
Hier hangt de prijs af van jouw wensen. Vraag gerust naar alle mogelijkheden, of bel me voor een offerte.

Social Media Portret € 85,-
Nog steeds een vakantiekiekje op linked in, hyves, twitter, facebook? Ben je onherkenbaar en wil je jezelf echt goed in de sociale markt zetten? Hier krijg je een mooi studioportret of omgevingsportret. Je kiest zelf de beste uit en krijgt de foto digitaal aangeleverd voor op internet en in printkwaliteit. Locatie bij de fotograaf thuis. Op locatie kan ook, maar dan komen er reiskosten bij. Eventueel ook voor groepen.

Afdrukken
De foto’s worden door mij zelf geprint of bij grotere formaten bij een vakkundig lab, waardoor kleur en kwaliteit gewaarborgd zijn. Prints die je zelf laat afdrukken kunnen afwijken van kleur en kunnen van mindere kwaliteit zijn, daar kan ik helaas niet voor garant staan.

Fotoboeken / inlijsten
Prijzen op aanvraag.

Prijzen prints
Prints op hoge kwaliteit fotopapier (mat, glans, fine art, bariet), prijs op aanvraag.