Zelfportret 2012 “de waarheid ligt in het midden”

Mensen… is het eerste woord dat in me opkomt als ik aan mezelf en fotografie denk.

De ontmoeting met mensen in alle soorten en maten: directeuren, artiesten, managers, presentatoren, sporters, mensen aan het werk, zwervers, gepensioneerden, families, modellen, bruidsparen of kinderen, allemaal even bijzonder!

Voor mij is iedereen belangrijk.

De ‘klant’ heeft recht op de mooiste foto van zichzelf. Ik reken liever niet in tijd, maar in kwaliteit. Ik krijg vaak te horen dat het zo ontspannen was, en leuk.

Het liefst lig ik op de grond of sta ik op het dak van mijn auto… 

Mijn werk bestaat hoofdzakelijk uit fotografie voor het bedrijfsleven en redacties. Ik ga het liefst op pad om op locatie te fotograferen, maar heb ook een studio aan huis.

Mijn hele leven fotografeer ik er al op los, maar mijn passie werd pas een fulltime baan
na mijn opleiding Fotografische vormgeving aan de fotovakschool in Apeldoorn.

Dankzij mijn ervaring in mijn vorig werkzaamheden begrijp ik snel wat de klant wil en werk ik resultaatgericht, maar altijd met gevoel voor schoonheid en creativiteit. Techniek en apparatuur zijn belangrijk om op alle (vreemde, onverwachte) momenten in te kunnen zetten voor het beste resultaat.

Ik ben afgestudeerd in Communicatiekunde (UU). Daarna heb ik gewerkt voor diverse tv omroepen en-producenten als item-regisseur, producer en redacteur. Bij Sara Lee Douwe Egberts werkte ik ruim 5 jaar als projectmanager. Daarna werkte ik 3,5 jaar als projectmanager op de afdeling Commnicatie van TenneT. Nu heb ik al veel tevreden opdrachtgevers zoals oa. Het Instituut voor Beeld en Geluid, TenneT, AKZO en Stipel.