Naast het creative proces; het meedenken met de klant, de productie en regie, de druk op de knop en het (na)bewerken, vind ik het ook fantastisch om kennis over te dragen, om mijn passie te delen.

Workshop voor Communicatie specialisten

Ik heb een workshop ontwikkeld voor mensen die dagelijks met fotografie te maken hebben in het bedrijfsleven, zoals communicatie specialisten. Als voormalig projectmanager op een grote communicatieafdeling weet ik hoe het er op zo’n afdeling aan toe gaat. Ik ken de waan van de dag en weet ik ook dat fotografie veelal een ondergeschoven kindje is. Dat is jammer want fotografie is wel degelijk een essentieel onderdeel van de dagelijkse communicatiemiddelen. Denk daarbij aan het gebruik in brochures, nieuwsbrieven, websites, personeelsblad en externe communicatie zoals pers en vakbladen. het gaat toch niet alleen om een ‘leuk’ plaatje, het zou meer moeten zijn dan dat. In de workshop is onder andere aandacht voor het creatieve proces, offerte aanvragen en beoordelen, foto beoordelen en omgaan met de fotograaf.

Meer over deze workshop Fotografie voor de ‘Communicatie medewerker’ vind je onder Workshops.

Workshop voor beginnende fotografen ‘Fotografie is passie’.

Ook geef ik workshops die ik  ‘Fotografie is passie’ heb genoemd. Zonder echte passie voor dit vak krijg je geen bevredigd resultaat. Deze workshop is bedoeld voor de  fotograaf die wil leren hoe je creatief om kunt gaan met de beschikbare techniek, licht, standpunten en omgeving. Belangrijk vind ik dat het interactief, gezellig en leerzaam is, maar vooral dat je gewoon zin krijgt om weer een nieuwe creatieve foto te maken!

Zie ook voor meer informatie over de Workshop ‘Fotografie is passie’ onder Workshops.

Tot slot ben ik altijd beschikbaar voor alle soorten vragen en advies met betrekking tot fotografie, dus neem gerust contact op!